Hälsomässa och Chokladgästabudet

Mässvärdinnor

Vi genomförde vår tredje Hälsomässa med ungefär 500 besökare från Nora, Örebro, Lindesberg mm. Förra året ville 23 utställare vara med, i år var det 39 företag som anmälde sitt intresse och vi fick tacka nej till 6 av dom p g a utrymmesskäl. Utställarna tycker om vårt mässupplägg har vi förstått och flera har redan sagt att de vill komma även nästa år. Stadshotellet sålde 20 % fler luncher i år än förra året, de fick mycket beröm för den goda vegetariska buffén. 

Handlarna berättade att det var mycket folk på stan vilket är ett av våra syften med mässan att dra folk till staden under lågsäsong. 

Q Nora - företagssamma kvinnor i Nora, hade flera företag som ställde ut med hälsoinriktning. Ett annat syfte är att apoteket, folktandvården, medicinsk fotvård, informerar om sina verksamheter på samma mässa som företag som visar massage, akupunktur, yoga, hälsosam mat mm. 

Alla utställare hade möjlighet att under 20 minuter ta upp olika teman som de brinner för, antingen i ett rum för workshops eller i ett annat rum som var anpassat för sittande föreläsning.

Mässan avslutades med en Tangouppvisning!

 

Samarbetet med Chokladgästabudet fungerar fint och vi samverkar kring broschyrer, affischer, tidningsartiklar och information i övrigt.

 

Arbetsgruppen för Hälsomässan i Nora 2014

Mariana Flodman, Lena Bjärmark, Ingela Forsberg och Jenny Carlsson

Butiker som har extra öppet under Hälsomässan/Choklad Gästabudet:

Apoteket, Frinol El, Hans & Håkan Skor, Helens Hörna, Hund & Kattbutiken, Kanan, Kjellbergs, Maries Skor, Nora Diversehandel, Sandbergs Bosättningsaffär, Svhh, Tomas Kläder, Två små gummor coh Ärta Pärta.

 

 

 

Ta en heldag och njut av choklad, prova-på behandlingar, gå på föreläsningar och mycket mer...

 

Hälsomässan är 5 april 2014

 

Många vill vara med som utställare i år - vilket vi är otroligt glada för- men nu är det FULLT!!

Alla föreläsnings- och workshoptider är bokade.. Fantastiskt!!

Utställarna

 

 

 

Utställare
Mässvärdinnor